Beschuit met regenboogmuisjes

Beschuit met regenboog muisjes

Geboren…even voorstellen…🌈

De meeste van jullie kennen mij al iets langer dan vandaag maar in ieder geval gelukkig al een poosje vanaf onze tijd die we hier samen doorbrengen op Social Media.

De één iets korter en de ander weer iets langer, de één van een korte vlugge blik naar elkaar en de ander weer door een onverwachts fijn gesprek buiten op straat, tijdens een wandeling of tijdens een vluchtige ontmoeting in een winkel of misschien ook al door een “Self Boost Talk” met mij, waar na we beiden onze dag weer vervolgden met een ontspannen glimlach of een dik gekleurde big smile op ons gezicht. En dan weer met de één iets langer, doordat we wel eens samen ergens iets hebben gedronken of gegeten. En dan zo wie zo altijd iets gezelligs met elkaar te kletsen hadden. Maar zeker te weten, dat ik voor jou dan ook de geheime magische oplossing direct dichtbij had voor een probleem waar je misschien al zo’n tijd onbewust mee mee rondliep te sjouwen op je schouders. En hiervoor al een lange tijd vol verlangen naar de juiste oplossing zocht, maar toen nog nergens kon vinden, en je zo het antwoord kreeg tijdens ons gezellige en fijne gesprek en gelukkig eindelijk vond wat je nodig had!

Met de één had ik een iets luchtiger gesprek en met de ander net weer iets krachtiger of intenser.

Misschien dat we ook al eens met elkaar een onvergetelijk ‘Self Boost Retreat’ hebben mogen ervaren op een unieke en mooie locatie. Ook dat kan in het verleden zelfs al eens gebeurd zijn.

Jullie vinden het in ieder geval allemaal fantastisch om te mogen ervaren, en dat maakt mij nog meer: “Oprecht Dankbaar en Blij.”

Hierdoor sta ik iedere dag vrolijk op en kan ik genieten van de dag zonder schuldgevoel. Redenen genoeg te verzinnen waardoor we juist met elkaar nu ook al een klik of match kunnen hebben.

Wolkenwitje ⛅️

Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat ik jullie vaak voor zeker 95% beter ken dan jullie nu jezelf kennen.

Een soort ‘gedachten lees specialist’, en dat is nu terwijl ik dit schrijf best zelfs voor mij nog wel eens een dingetje om te vertellen. Ik ben er gelukkig inmiddels in de 54 jaar, dat ik jong ben ook wel aan gewend en mee verweven geraakt, want anders zou ik dit nooit zo zelfverzekerd en vol van onvoorwaardelijke liefde in vertrouwen aan jullie durven zeggen of schrijven, maar ik doe het toch, omdat ik mijn gave inmiddels hierin ben gaan omarmen en er zelfs enorm dankbaar voor ben. Ieder mens heeft zijn ‘gave gebrek’ zegt mijn moeder altijd grappend;)

Applaus en een diepe buiging👏

Ik heb namelijk alles wat jullie hebben meegemaakt zelf ervaren, gevoeld en doorleefd!

Ik loop er eigenlijk nooit mee te koop want daar ben ik vaak veel te bescheiden of soms zelfs een tikkeltje te verlegen voor en hou er al helemaal niet van om op de voorgrond te staan of in het middelpunt van de belangstelling. Laat staan dat daardoor alle ogen zo op mij gericht zijn. Maar daar merken jullie dan gelukkig zelden iets van. Oeps,…beetje naïef om het zo nu dan toch op te schrijven, maar goed ik hou van openheid, eerlijkheid en soms to the point super krachtig zijn zonder al te veel op smuk, zodat ik met mijn 50 tinten grijze haren mag en kan zijn wie ik ben.

Xieje 👁

Je hoeft geen angst voor mij te krijgen om wie ik ben of wat ik kan. Ben daarom dus vanaf vandaag hier alleen maar meer dankbaar op voorbereid als je mij opzoekt of tegenkomt en wordt geconfronteerd met mijn intens liefdevolle soms kinderlijk eenvoudige benadering, waarin ik ook mijn kwetsbare kanten kan tonen zonder mij daarvoor te zullen schamen of schuldig over te voelen, maar waardoor jij je na onze ontmoeting gelukkig sinds tijden direct en snel echt beter in je vel gaat voelen, doordat je je voor mij durft open te stellen, je gevoel durft te tonen, en zelfs mij als een vertrouwenspersoon durft te gaan zien wat een zeer waardevol goed is vandaag de dag , waar alle shit van Jan en Alleman al veel te snel onnodig vervuild op straat kan komen te liggen. En er helaas nog naar mijn mening te veel, te pas en te onpas denken of vinden iets onaardigs over een ander te mogen of moeten zeggen. Dit is voor mij maar zeker ook voor jou goud waard om daarvan weg te blijven en te gaan koesteren wie je zelf bent, wat je zelf hebt of goed denkt te kunnen! Je zal merken of al gemerkt hebben, dat het in ieder geval super bevrijdend voelt;)

 De zogenoemde ‘Freaky Self Boost Treats’ 😉🎃

Wat de meeste onder ons namelijk vaak niet echt weten is, wie ze nu in werkelijkheid zelf zijn, wat ze willen of wat ze kunnen. Laat staan wat ze nu allemaal aan het doen zijn in de korte tijd, die ze hier hebben sinds ze plotsklaps neerknalden op deze geweldige mooie planeet die ‘Moeder Aarde’ wordt genoemd!

Misschien soms wel eens met interessante gedachten rondlopen zo van met wie ze nu al jaren thuis aan de keuken tafel ‘s-morgens een beschuitje zitten te eten, terwijl ze constant met de gedachten aan een ander in hun hoofd rondlopen?

Of dat ze al jaren ‘s-morgens moeite hebben met opstaan nadat ze de wekker een zwieper hebben gegeven, om vervolgens iets later weer opgewekt en vrolijk naar hun werkplek te rijden, terwijl ze liever graag iets anders zouden willen gaan doen, wat ze zelf echt leuk vinden maar nooit hebben durven dromen, dat dit wel eens waarheid zou kunnen worden?

Wat bezielt een mens toch hè om van tijd tot tijd zo in een brainstorm sessie met zich zelf te willen zitten?

En wat daarin nu juist maakt hoe en waarom ik nu de dingen kan en doe, zoals ik nu dagelijks doe – en dus zo geworden ben zoals ik vandaag de dag ben.

En al jouw geheimen, die je met je mee zeult allemaal allang weet omdat ik ze gezien, gehoord, gevoeld of zelf heb mogen ontdekken en ervaren.

Een echte life-expert , ervaringsdeskundige of specialist in gedachten lezen. Een fluisteraar wordt dit in de volksmond ook wel genoemd.

Aftellen is gestart🚀

Die kracht ga je ervaren wanneer we snel in gesprek gaan met elkaar en we binnen twee tellen weer als kleine kinderen stront ondeugend zijn en kunnen huilen van het lachen als we plotsklaps dat immens bijzondere match gevoel gaan ervaren, waardoor ik voor al jouw 1001 pieker, angst-en-twijfels een mooie speciale geheime oerkracht oplossing heb ontdekt waardoor je voor 100% je onzekerheid de baas wordt.

Wedden dat je dit veel eerder had willen ervaren? 👊🏻

Trommelgeroffel 🥁

En dan is het dan nu na 54 jaar eindelijk tijd mijn ‘lang bewaarde bewezen geheim’ te onthullen, waardoor ik de afgelopen dagen opnieuw zelf op pad ging om haar nieuwste ‘oerkracht-ei’ in de vrije natuur te leggen om nu te gaan vertellen wat het is geworden en wat de naam ervan is.

Ik ben dankbaar en blij dat ik na veel intern overleg met mijn moeder, mijn lieve dochters, klanten en vele lieve naaste bekenden als eerste aan jullie als mijn Social Media vrienden de eer van een extra nieuwe naam mag verkondigen over mijn nieuwe bedrijf. Maar wel met als kanttekening, dit alles alleen te doen omdat ik een krachtige liefdevolle boodschap heb aan velen onder ons om zo met jullie te willen delen, te verbinden en hiermee de oplossing voor jullie ontdekt heb voor een leven zonder onzekerheid! En dat ik hierdoor een zogenoemde regenboog kan zijn in jouw wolken.

Ik heb namelijk al 54 jaar terug mijn eigen mooie naam Ellen Videler van mijn ouders gekregen, toen ik geboren werd!

Deze naam zie ik dan ook als een bijzonder speciale eer om zelf te mogen onthullen in plaats van dat anderen het later met een zak Scrabble letters in de hand ergens in een mooi aan het strand liggend ‘Houten Jassen Park’ en zonder dat ik het dan zelf weet, ergens op gaan schrijven met sierlijke letters. Voor de rest heb ik al veel losgelaten nadat ik 54 jaar terug in een huis werd geboren, dat pal naast een begraafplaats stond. Mijn ouders en grootouders leerden mij al vroeg dat het leven ooit een keer op houdt. En dit zal helaas altijd eerder zijn dan we willen durven dromen dus geniet zonder schuldgevoel. Wees dankbaar voor het leven. En ik dus vanaf het moment van geboorte al vroeg leerde, dat we niet het eeuwige leven hebben en ik daardoor zo vaker sprak met mensen over dingen die anderen toen nog niet zo in zagen, of omdat ik hun op de begraafplaats tijdens een speelmoment onverwachts tegen kwam en zij dit allang vervelend genoeg eerder hadden moeten ervaren. Leef je leven nu het kan. Je hebt slechts 1 keer de kans. Grijp die kans om zonder onzekerheid te leven. Ik sta met mijn beschuit met regenboogmuisjes in mijn hand klaar om vanaf vandaag in jouw wolken kleur te brengen.

En zo werd ik dus al vanaf het prille begin geconfronteerd met de eindigheid van het leven waardoor ‘Carpe  Diem‘ en ‘Leef je Leven’ sinds jaar en dag bekende levens motto’s zijn van mij. Je hebt dus van jongs af aan zelf de keuze in handen gekregen hoe invulling te geven aan je leven zoals alleen jij dit zelf wilt.

Komtie…

Verwonderen😇

Vanaf het moment dat ik in 1987 met een diploma op zak het Internaat voor Kraam en Verloskunde verliet heb ik de intentie gehad om dicht naast duizenden mannen en vrouwen in de geboortezorg te gaan staan waardoor ik letterlijk aan de wieg kwam te staan van een prachtig nieuw mensen leven. En hiermee bedoel ik in de eerste plaats van een lief nieuw klein wonder mensenwezentje, maar zeker ook op de tweede plaats had ik onbewust de intentie een grote verandering te willen bewerkstelligen bij hun ouders als grote mensenkind wezens.

Hierbij maakte ik dagelijks bewust maar vaak onbewust contact met ze door ze te helpen in hun van nature onbewust aanwezige oerkracht te gaan staan en hun te leren doen wat ze nu echt wilden kunnen. Onvoorwaardelijke liefde hebben om ouders te mogen zijn van dit lieve kleine wonder mensen wezentje. Dit ging mij gelukkig altijd goed af.

Wat mij echter meestal opviel bij mijn vertrek na vaak zo’n acht dagen met elkaar door te hebben gebracht, was de enorme band met elkaar, waardoor de vraag soms twijfels en onzekerheid opriep of we elkaar in de toekomst vaker konden blijven zien.

Ik begreep dit nooit zo. Mijn werk zat er toch op! Oké, het was natuurlijk leuk voor mijn ego, ik ben ook maar een mens hè, die haar ding goed probeert te doen;)

Alleen kon en durfde ik toen nog niet in te zien waarom dit nu werkelijk zo was, buiten het feit dat hun hormoonhuishouding totaal out of control was en wij vrouwen daardoor soms, zonder oordelend naar ons zelf te willen zijn, een ‘beetje’( understatement) anders kunnen zijn of doen.

Ik deed mijn werk altijd vol liefde, passie en naar tevredenheid. Ik was ook altijd intens dankbaar om deelgenoot te mogen zijn van deze kwetsbare en mooie periode die vaak de boeken in gaat als één van de meest levens veranderende periode in een mensen leven naast de dood. En ik werd hierdoor ook vaak aangenaam verrast, maar schonk er verder nooit meer aandacht aan. En ging gewoon weer verder met vanzelfsprekend het leven ‘van mijn eigen leven’.

Hoe kon het ook anders?

Alles ging goed tot een belangrijk keerpunt: mijn vader overleed op Tweede Kerstdag in 2015, kort nadat mijn huwelijksleven een onverwachtse wending kreeg en het stoppen van de relatie op dat moment tot de enige mogelijkheid behoorde.

Gedurende die periode van rouw en verdriet ben ik er achter gekomen wat mijn missie is en ontdekte opnieuw waar mijn energie nu altijd echt van begint te stromen. Ik ontdekte dat ik met mijn eeuwige optimisme, vanuit mijn pure oprechtheid en brede interesse in de diversiteit aan mensen, in het bijzonder vrouwen wil inspireren. Vrouwen laten groeien in hun zoektocht naar hun aangeboren OERKRACHT. Dit is waarom ik opnieuw geboren ben en gestart ben in de hoedanigheid als women empowerment OERKRACHT coach.

Ik stel tijdens mijn befaamde ‘Self Boost Talks’ levens veranderende vragen, en ik help zo vrouwen snel hun onbenutte potentieel realiseren waardoor ze hun optimaal ideale en vitalere leven zonder onzekerheid kunnen gaan bewerkstelligen. ′′ Ik had geen idee van coaching. Ik wist niet dat het iets was dat ik kon doen. Ik ben zo dankbaar dat ik deze carrière mag hebben, het is de beste baan OOIT.” Ik ben erg dankbaar met een mooie carrière als OERKRACHT Coach EN Levenscoach voor vrouwen die zelfverzekerder willen worden.

Oftewel de geboorte naam van mijn nieuwe bedrijf is…

 ‘OERKRACHTCOACH’ van nature krachtig…

Klik hier maar eens voor meer informatie over mijn ‘Self Boost Talks’ op mijn net geboren en vers van de pers totaal nieuwe website, nadat onlangs mijn oude website van Videler Coaching werd gehackt en daardoor out of order is:(

Vandaar nu mijn bijzondere maar krachtig vernieuwde creatie na een zware langdurige bevalling, die heel veel bloed, zweet en tranen heeft gekost maar tegelijkertijd nu al zoveel meer nieuwe liefde, wijsheid, blijheid, trots en tevredenheid heeft opgeleverd.

De inschrijvingen zijn alleen beperkt geopend.

Note key🔑 : verspreidt het positieve nieuws snel verder hoe je echt zonder onzekerheid je leven kan leiden en hopelijk spreken wij elkaar binnenkort snel, zodat ik ook voor jou of jouw lieve bekende vriendin, buurvrouw of collega zonder schuld of schaamte de regenboog in de wolken kan zijn.

Ik ga nu even bijkomen van mijn bevalling met een verse kop gemberthee en een heerlijke groene oerkracht salade.

Ik wens jou alvast veel meer rust in je hoofd!

Big Virale Self Boost Hug,

Ellen Videler.

2 reacties op “Beschuit met regenboogmuisjes”

  1. Gerda Kleijwegt

    Mooi sterk en inspirerend verhaal. Heel veel geluk met je nieuwe onderneming. Super trots op mijn vriendinnetje😍

  2. Prachtig geschreven weer en wat een krachtige naam heeft deze ‘New Born’ gekregen ‘oerkrachtcoach’.
    Bijzonder mooi om te zien hoe jij in je bewustzijn bent gegroeid, volledig tot bloei bent gekomen en in je kracht bent komen te staan! Powervrouw! Met recht mag je trots zijn op jezelf ❤️ Succes en veel geluk 🍀 😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
OERKRACHTCOACH draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches