Over Ellen Videler

“Ben jij op een punt in je leven waarop je je afvraagt: ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ of ‘waar ben ik bang voor’? Lukt het je niet goed om antwoorden te vinden op deze vragen. Ik kan jou helpen! Als integraal afgestudeerd Master OERsterk Leefstijl Coach en OERkracht Levens Coach, neem ik jou graag mee op ontdekkingsreis naar de antwoorden op jouw levensvragen.

Tijdens mijn carrière in de geboortezorg heb ik bij honderden mensen aan de wieg van nieuw mensenleven gestaan. Ik zag dat jonge ouders vaak worstelen met belangrijke levensvragen.Onbewust begon ik toen al met het coachen van deze mannen en vrouwen. Daarom besloot ik hier mijn werk van te maken.

Ik coach actieve ondernemende zorgzame vrouwen én mannen. Beiden hebben te maken met onzekerheid en het gaat erom dit te overwinnen. Die onzekerheid kan immers jezelf en je relatie kapot maken. Begin eens met het lezen van mijn boek ‘In tien stappen je oerkracht vergroten‘. Met de tien stappen die ik hierin benoem, wil ik jou mentaal sterker maken en laten ontdekken wat jouw talenten zijn. Als je na of tijdens het lezen van dit boek nog een extra steuntje in de rug kunt gebruiken, coach ik jou ook graag verder. 

Kortom; kom in je ‘doe stand’ (stap 7) en start met het lezen van mijn boek. Succes en ik kijk er naar uit je snel te spreken.

 

 

Bij OERkracht COACH hoor of zie je direct wat je nodig hebt.
En mag je van nature zijn wie je werkelijk bent.
Want je LEEFT tenslotte maar 1 keer om te zijn zoals je in werkelijkheid bent geboren.


Ik wens jou alvast veel meer rust in je hoofd!

Heel veel succes en spreek je snel.

Liefs,

Ellen Videler

Even voorstellen...

Onbezonnen, liefdevolle jeugd

Allereerst wil ik vertellen, dat ik ben geboren uit lieve zorgzame en hardwerkende ouders. Ik heb altijd een onbezonnen, liefdevolle jeugd gehad. Ik ben mijn jeugdjaren weinig alleen geweest, omdat mijn ouders, oudere broer, beide grootouders en andere dierbaren meestal dicht om mij heen waren en er voor mijn gevoel altijd voor mij zijn geweest.

Ik leefde altijd onbewust en wist niet echt wat ik wilde en gaf niet echt richting aan wat er om mij heen gebeurde. Ik reageerde altijd wel op dingen, die op mijn pad kwamen en maakte daarin meestal gelukkig de goeie keuzes. Er waren geen hoge pieken maar zeker ook geen diepe dalen. 

Tijdens mijn carrière in de geboortezorg  ben ik dankbaar en gelukkig werkzaam geweest in de geboortezorg en heb ik bij duizenden mensen aan de wieg van een nieuw mensenleven gestaan. Ik begon met het coachen van actieve, zorgzame, ondernemende vrouwen en sterke leidinggevende mannen. Er zijn drie worstelingen, die deze grote groepering tegenhoudt hun echte leven te leven. Maar gelukkig zijn ze alle drie op te lossen. Daar gaat mijn waardevolle OERkracht manuscript over voor het krachtig veranderen van je lichaam en leven.

Een belangrijk keerpunt

Vanaf het moment dat ik 1986 in Noordwijk, met een diploma op zak, het internaat voor Verloskunde en Kraamzorg uitstapte, werkte ik daarnaast iedere dag verder aan mijn persoonlijke ontwikkeling wat mij deed groeien en waardoor ik ging ervaren wat ik nodig had om te worden wie ik nu vandaag de dag ben. 

Op wat kinderziektes na ben ik dankbaar en blij, dat ik nooit ziek ben. Ik ben opgegroeid met ouders, die altijd een enorme aversie hebben gehad tegen medicijnen en zij zagen lief zijn voor je dierbaren en naasten, gezond eten, regelmatig bewegen en op tijd naar bed gaan als het beste medicijn voor een rijk en mooi leven! Wat mij brengt bij een belangrijk keerpunt in mijn leven. 

Begin oktober 2015, ik weet het nog als de dag van gisteren kreeg ik onverwachts te horen, dat mijn vader een ernstig agressieve vorm van hersenkanker had. Wat er toen door mij heen ging is met geen pen te beschrijven. Temeer ook, dat twee weken ervoor totaal onverwachts mijn huwelijksleven een onverwachtse wending kreeg en het stoppen van de relatie op dat moment toen tot de enige mogelijkheid behoorde, dus kwam deze berichtgeving over mijn vaders ziekte binnen als een dubbele mokerslag om mijn oren!

Nooit meer vanzelfsprekend

Op 26 december 2015 (tweede kerstdag!) is mijn vader overleden en sinds die dag kan ik wel zeggen, dat mijn leven nooit meer als vanzelfsprekend hetzelfde is geweest als mijn onbezonnen leven ervoor. Ik overkwam het jaar erop nog een aantal emotionele gebeurtenissen, waardoor mijn leven met deze ervaringen klaargestoomd werd voor de levenslessen, die nodig zijn geweest om te komen op het punt, waar ik nu sta in mijn leven. Maar ik ben wel intens dankbaar, dat ik oprecht en positief gestemd kan schrijven, dat ik vanuit een natuurlijke oerkracht nog meer bij mijzelf ben gekomen en ontdekt heb wie ik nu werkelijk ben en wat ik weer echt graag wil doen.

OERkracht coach

Op de rouwplechtigheid heb ik één van mijn angsten overwonnen, die ik vanaf mijn basisschool jaren met mij mee droeg, namelijk het spreken in het openbaar voor een grote groep mensen. Ik kreeg vanuit de bewustwording met eindigheid uit mijn prille jeugd (ik ben geboren in een huis, dat pal naast een begraafplaats stond en heb daar gewoond tot ik op mijzelf ging wonen), opnieuw de ingeving van ja wacht eens even, ik sta hier nu wel te praten op deze plechtigheid, over mijn lieve zorgzame vader, wie hij was en voor mij betekende, maar wat ga ik nu de rest van mijn leven zelf nog doen, wat kan ik hierin terug doen voor de medemens, zodat andere ooit op mijn plechtigheid ook een positief verhaal over mijn bijdrage in dit leven hebben. 

Gedurende die periode van rouw en verdriet ben ik erachter gekomen wat mijn missie is en ontdekte opnieuw waar mijn energie nu altijd echt van begint te stromen. Ik ontdekte dat ik met mijn eeuwige optimisme en vanuit mijn pure oprechtheid, met mijn brede interesse in de diversiteit aan mensen, in het bijzonder vrouwen wil inspireren en laten groeien in hun zoektocht naar hun aangeboren OERkracht en gestart ben als women empowerment OERKkracht coach

Wil jij ook (weer) zelfverzekerd worden?

OERkracht Coach is er voor iedereen die:

Scroll naar top
OERKRACHTCOACH draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches