OERKRACHT FOON / BE THE ONE

Jouw directe hulplijn met de OERkrachtcoach

Abonnementsformule

Voor het bedrag van een kopje koffie krijg jij het juiste en beste gesprek.

Luisterend oor

Ik ben er op elk moment om te luisteren naar jouw verhaal.

Advies op maat

Tips en opdrachten voor meer zelfvertrouwen en een vitaal lichaam.

Is je leven overhoop gegooid en zit je in zak en as?

Ik ken het gevoel

Ik heb in je schoenen gestaan. Op het moment dat er een einde kwam aan mijn huwelijksleven kreeg ik onverwacht te horen dat mijn vader een ernstige, agressieve vorm van hersenkanker had. Mijn leven stond op zijn kop. Zeker toen mijn vader een aantal weken later overleed. Ik had me kunnen laten meesleuren in de spiraal van verdriet, ellende en zelfbeklag. Dat deed ik niet. In de plaats daarvan zette ik mezelf op de eerste plaats. 

Ik besloot om lange koesterende en nieuwe studies op te pakken en me bij te scholen. Ik ging door een emotionele rollercoaster maar onderzocht hoe ik vanuit mijn oerkracht mezelf kon terugvinden. Dat is gelukt. Intussen ben ik vele levenslessen en inzichten verder.

Sinds het moment dat ik afgestudeerd ben in de richting ‘kraamzorg & verloskunde’, is er geen dag voorbijgegaan dat ik me niet heb verdiept in persoonlijke ontwikkeling. Elke dag ben ik een betere versie van mezelf. Ik heb ervaren hoe krachtig gedachten, overtuigingen en mindset zijn. 

Daarom verdiepte ik me grondig in de materie. Als afgestudeerd integraal Master OERsterk Coach heb ik een menselijke benadering van hart tot hart gevonden, een praktische aanpak die werkt en waarmee ik al veel mensen van wankelen naar rust en een vitaler leven heb gebracht. 

Mijn luisteren, empathie en concrete stap-voor-stap handvaten hebben al veel vrouwen met verdriet na een ingrijpende gebeurtenis geholpen om opnieuw geluksmomenten te ervaren – ook al dachten ze dat dat voor hen niet meer weggelegd was. Je hebt het zelf in de hand. Maar dan moet je er wel iets voor doen.

Ik heb de stap durven nemen om een andere functie uit te oefenen en het rustiger aan te doen om meer tijd met mijn gezin door te brengen.

Wil jij echt verandering maken zonder (weer) terug te vallen in je oude gewoontes?

Telkens als jij er nood of behoefte aan hebt.​

Met de OERkracht Foon ben je maar één telefoontje van mij verwijderd.

Kortom: met de OERkracht Foon gun je jezelf een onbeperkt aantal gesprekken om je zelfvertrouwen te boosten en je de kracht te geven om door te blijven gaan. Dit is het enige abonnement dat je nodig hebt als je krachtige coaching op maat zoekt.

Over Ellen VIdeler

Gaan staan in mijn OERkracht is wat voor mij alles heeft veranderd

“Ik ben geboren met zicht op het kerkhof. Van bij mijn geboorte was het duidelijk dat leven en sterven heel dicht bij elkaar liggen. Ik ben opgegroeid in een warm nest en met veel vrijheid. Ik ben mijn ouders daar heel dankbaar voor. Ze hebben me geleerd dat ik mocht zijn wie ik ben. 

Op mijn 21ste heb ik mijn vleugels uitgeslagen. Over mijn loopbaan moest ik niet al te lang nadenken: ik ging aan de slag in de geboortezorg. Alles begint bij de geboorte. De manier waarop je ter wereld komt en waar je wiegje komt te staan bepaalt heel veel. Bij je geboorte krijg je de blauwdruk mee waar de rest van je leven op gebaseerd is. 

Deze oer-blauwdruk wordt aangevuld met alles wat je daarna meemaakt. Hoe mensen met je omgaan en met je praten tot de band met je ouders, familie en vrienden… zorgt er allemaal voor hoe jij je later voelt. De manier waarop je met tegenslagen, uitdagingen, heftige gebeurtenissen, pijn… omgaat kun je wel zelf richting geven. 

Van nature ben ik een positief ingestelde, vrije vrouw maar het leven heeft me niet gespaard. Zeker niet toen aan mijn huwelijk een einde kwam en ik op hetzelfde moment – totaal onverwacht – afscheid moest nemen van mijn lieve vader. Het was een keerpunt. Ik dacht na over wat ik wou veranderen. Vanuit mijn professionele achtergrond en door aanwezig te zijn bij veel thuisbevallingen wist ik welke elementen cruciaal zijn: rust, regelmaat, reinheid en structuur. 

Door me bij te scholen en af te studeren als erkend OERsterk-coach ontdekte ik terug mijn kracht. De combinatie van een gezonde levensstijl en de juiste mindset en gedachten zorgen voor een krachtige verandering van lichaam en leven. Vitaler. Mooier. Beter. Ik ben dankbaar voor alles wat het leven me heeft gebracht. 

Dankzij alles sta ik stevig in mijn schoenen en inspireer ik nu vrouwen en mannen om ook voluit te gaan voor wat ze willen bereiken. Mijn klanten noemen me ‘een krachtig expert in het meesteren van zelfvertrouwen’. Omdat ik altijd kalm blijf en goed kan omgaan met stress, kan ik anderen helpen om ook die kracht, rust en dat zelfvertrouwen te krijgen. Het is mijn missie om nog veel meer mensen te laten kennismaken met hun innerlijke, vrouwelijke oerkracht. Daarom is er nu deze maandelijkse abonnementsformule. Geld mag geen bezwaar zijn om je oerkracht te ontdekken en te gebruiken in deze levensfase vol gedoe, gezeik, gezeur en pijn

Ellen heeft mij het handvat gegeven om makkelijker "nee" te zeggen zonder me schuldig te voelen.

Ontdek de kracht van een coach tijdens de OERkracht Calls

OERkrachtcoaching is het beste en gezondste medicijn om het emotionele, lichamelijke of mentale in jezelf te helen. Met de juiste vragen en begeleiding kun je in een kwartier al echt geholpen zijn. Daar zijn deelnemers aan mijn OERkracht-trajecten het beste bewijs van. 

 De OERkracht Calls zijn ontwikkeld zodat je nu ook zonder dat je meteen een traject in hoeft toch de waarde en het resultaat van de aanpak van Ellen Videler kunt ervaren. 

De OERkracht Foon is een abonnementsformule waarbij je voor een vast bedrag per maand altijd het juiste en beste gesprek krijgt voor een oergezonde mindset, een vitaal lichaam en meer zelfvertrouwen. 

Met de hulp van mij als ervaren coach scheppen we orde in de chaos en effenen we het pad voor meer geluksmomenten – ook al voel je je nu verdrietig, in de steek gelaten of zijn de veranderingen te groot en te veel op dit ogenblik. Je krijgt een luisterend oor, advies op maat en vooral: tips en opdrachten waardoor je gaat groeien.

Abonnementsformule

Voor het bedrag van een kopje koffie krijg jij het juiste en beste gesprek.

Luisterend oor

Ik ben er op elk moment om te luisteren naar jouw verhaal.

Advies op maat

Tips en opdrachten voor meer zelfvertrouwen en een vitaal lichaam.

Het resultaat

Aan het einde van onze OERkracht Call samen…

Dankzij de OERkracht Foon heb je altijd een hulplijn, directe toegang tot een bekwame coach die je helpt en naar je luistert op het moment dat jij er nood aan hebt.

Waarom ja zeggen tegen de OERkracht Calls?

Als je je niet aanmeldt voor de OERkracht Calls…

Het hoeft niet zo te zijn…

De OERkracht Calls zijn korte en krachtige coachgesprekken bedoeld voor vrouwen met verdriet na een ingrijpende gebeurtenis om opnieuw geluksmomenten te ervaren. Een gesprek met Ellen Videler is je beste optie als je het even niet meer weet. Als meester expert in zelfvertrouwen geeft zij je het zetje, de oplossing en de kracht die je nodig hebt. In amper een kwartier. En dat slechts voor de prijs van een kopje koffie per dag.

Na een OERKracht Call met Ellen Videler:

Ellen is een fantastisch mens! Ze laat je in je waarde en confronteert je heel liefdevol.

Let op: dit is NIET voor:

De OERkracht Calls zijn WEL voor:

Ik heb overwogen om te stoppen, omdat ik die dag een hele slechte dag had. Toen belde Ellen mij en zei ze iets waardoor ze me tóch overhaalde.

Veelgestelde vragen

Jij beslist hoeveel keer je behoefte en nood hebt aan een call met OERkrachtcoach Ellen Videler. Je krijgt toegang tot de online agenda van de OERkrachtcoach en plant de calls in op de momenten die ze beschikbaar is.

Deze OERkrachtcalls zijn korte coachingscalls. Het zijn geen uitgebreide sessies. Je krijgt direct toepasbare tips en handvaten die je vooruithelpen. Voor de prijs van een kopje koffie per dag. Wil je graag intensiever en dieper samenwerken met de OERkrachtcoach, dan is een traject (3 maand, 6 maand, 12 maand) wellicht voor jou. Plan hier een gratis afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Heel vervelend dat je niet hebt gevonden of gekregen wat je verwacht had bij die andere mensen. De OERkracht Calls zijn bewust laagdrempelig gehouden zodat je al heel snel ziet of de aanpak van de OERkrachtcoach wel bij jou past. Als je wilt kun je de OERkracht Calls een maand uitproberen zonder dat je verdere verplichtingen hebt. Jij beslist hoelang je abonnement loopt.de aanpak van de OERkrachtcoach wel bij jou past. Als je wilt kun je de OERkracht Calls een maand uitproberen zonder dat je verdere verplichtingen hebt. Jij beslist hoelang je abonnement loopt.

Met de OERkracht FOON maak je snel kennis met de aanpak van Ellen Videler. De OERkracht Calls duren telkens een kwartier. Als je wil kun je langer en intensiever (3 maanden, 6 maanden, 12 maanden) met Ellen samenwerken aan je doelen. Plan hier een gratis afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

De OERkracht Calls zijn een aanvulling op het traject dat je nu al loopt. Beschouw het als lasercoachingsessies om je meteen te helpen. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je volgende afspraak in het OERkrachttraject dat je bent aangegaan. Je hebt altijd en onmiddellijk toegang tot de agenda van Ellen Videler. Veel mensen die een OERkrachttraject volgen of gevolgd hebben vinden dit een hele fijne extra aanpak.
 

Gun jezelf geluksmomenten ondanks alles. Meld je aan voor het OERkracht Foon abonnement.

Start nu!

Jouw investering voor dit complete geluksmoment van het OERkracht Calls abonnement is nu slechts de prijs van een kopje koffie per dag en een beetje om je leven te veranderen.
 
Ja, je leest het goed, voor een goeie kop koffie word je al lid. Koffie drink je op. Hier heb je onbeperkt toegang toe en het levert je veel meer op.
En je vraagt je natuurlijk af wat dat beetje is? Nou, ik wil een toffe review. Daarom geef ik dit praktisch weg. Vandaar deze lage investering. Omdat, als er veel reviews komen staan op Google, dan nog meer mensen het gaat helpen om een goede beslissing te maken. Wij weten dat het ze gaat helpen, maar zij weten dat nog niet. Vandaar. Dan is dat ‘addertje’ ook meteen onder het gras vandaan 😉
En weet je? Nog wat! Als het niet werkt voor je, je bent ermee aan de slag gegaan, maar je merkt niks aan resultaat de aankomende 14 dagen? Dan krijg je ook nog gewoon je geld terug. Deal?
 
Aanmelden is ook zonder risico want ik geef je een “30 Dagen Probeer het, Test het, Pas het toe, Niet Goed Geld Terug Garantie”.

Het krachtigste gesprek voor meer zelfvertrouwen

Stoer dat je belt! Goede beslissing! Jouw startpunt van vertrouwen voor vernieuwing. Je bent nog maar een paar kliks verwijdert van jouw beste OERkracht Foon abonnement: WORD NU LID

€82,-

per maand

Jouw startpunt van vertrouwen voor vernieuwing.

Prijs incl. BTW

EXTRA BONUSSEN

€984,-

Jaarlidmaatschap

Jouw startpunt van vertrouwen voor vernieuwing.

Prijs incl. BTW

Je kiest van waar je nu bent om je nu in te schrijven, en je kan ook op elk moment waar je je bevindt een OERkracht Call inplannen! 

Dus vanuit huis met je mobiel op de bank, in je pauze op je werk, wandelent in de natuur of gewoon makkelijk onderweg in de bus, trein of metro en zelfs on-live vanaf het vliegveld. 

 Je kan de OERkracht Foon ook bellen vanaf je favoriete (vakantie)bestemming als jouw nood daar ook even hoog is! Kan je tenminste weer opgelucht vrolijk en zonder hoofdpijn je nieuwe mooie vakantie vol vertrouwen voortzetten. 

We gaan je stress aanpakken en belemmerende gedachten herprogrammeren! Je leert beter denken voor een beter resultaat. 

Oer-scan Tracks wanneer mentale en fysieke resultaten er direct toe doen! Een track record als het om oerkracht en vertrouwen gaat… 

Oer Blauwdruk Hacks wanneer het om hacken van jouw gouden gedachten, skills en mindset gaat. Een Hack record als het om het beste uit jezelf halen gaat! Hopelijk horen we jou ook snel!

Team OERkracht Foon

Scroll naar top
OERKRACHTCOACH draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches