Onvoorwaardelijk van jezelf leren houden

De geheime magische oerkracht formule van de enige OERKRACHTCOACH en  levenscoach voor vrouwen in Nederland en omstreken die zelfverzekerder willen worden.

Oerkracht GPS Assessment

Zelfvertrouwen, voldoening en groei

Ben je altijd aan het rennen en vliegen voor een ander? Waardoor je jezelf in duizend bochten wringt-en jezelf daardoor vaak voorbij loopt?

Zet je jezelf net als al die andere keren op de laatste plaats? Waardoor je jezelf leeg en uitgeblust in de hoek van je bank zit vol te eten?

Ben je vooral bezig met het anderen naar de zin maken, zodat jezelf in ieder geval geen gezeur aan je hoofd hebt?

Verlang jij naar meer zelfvertrouwen, tijd voor jezelf, voldoening en groei en wil je zelf jouw keuzes bepalen die voor jou belangrijk zijn ongeacht de mening van een ander? Laat mij je leren om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en vanuit volledig vertrouwen iedere keuze te maken die voor jou belangrijk is.

Wat dit jou gaat opleveren:

Het is jouw leven, maar ons project om jou weer volgens jouw prachtige oerblauwdruk te laten leven. Wedden dat je dit veel eerder had willen ervaren!

Ellen is een fantastisch mens! Ze laat je in je waarde en confronteert je heel liefdevol.

Wedden dat je dit veel eerder had willen ervaren!

Neem afscheid van de slachtoffer rol

Kom weer in contact met jezelf

Dat doe je met behulp van mijn magische en Oerkrachtige GPS route script beschrijving met daarin mijn 4 Geheime stappen waardoor je in beweging gaat komen, actie gaat ondernemen, en de juiste beslissingen durft te nemen op weg naar jouw ideale leven waardoor je in optimale vrijheid zonder schuldgevoel en onzekerheid durft te gaan genieten.

De enige OERKRACHT COACH voor de actieve, ondernemende, zorgzame van nature krachtige en oersterke zelfverzekerde vrouw.

Oprichter OERkrachtcoach

Over Ellen Videler

Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik dankbaar en gelukkig werkzaam geweest in de geboortezorg. Daarnaast werkte ik iedere dag verder aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Alles ging goed tot een belangrijk keerpunt: mijn vader overleed op Tweede Kerstdag in 2015, kort nadat mijn huwelijksleven een onverwachtse wending kreeg en het stoppen van de relatie op dat moment tot de enige mogelijkheid behoorde .

Gedurende die periode van rouw en verdriet ben ik er achter gekomen wat mijn missie is en ontdekte opnieuw waar mijn energie nu altijd echt van begint te stromen. Ik ontdekte dat ik met mijn eeuwige optimisme, vanuit mijn pure oprechtheid en brede interesse in de diversiteit aan mensen, in het bijzonder vrouwen wil inspireren. Vrouwen laten groeien in hun zoektocht naar hun aangeboren OERKRACHT. Dit is waarom ik gestart ben als women empowerment OERKRACHT coach

Testimonials

Ervaring van anderen

OERKRACHT ‘GPS’ ASSESSMENT

Maak een afspraak

Een 30 minuten oer-krachtige ‘GPS’ verander coach sessie inclusief een afschrift van het waardevolle ‘OERKRACHT Self Boost Manuscript’ voor de tijdelijke investering van € 75,-.

€75,-

incl. BTW

Kom weer in contact met jezelf

Ik help meer dan 180 mensen per jaar zelfverzekerder te worden.

Scroll naar top
OERKRACHTCOACH draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches